عنوان فارسی : |
نمونه سوالات استخدامی وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره) + پاسخنامه |
تعداد صفحه: 30 صفحه | فرمت فایل: pdf (پی دی اف) |
تعداد سوال: 85 نمونه سوال پرتکرار به همراه پاسخنامه | قابلیت چاپ و پرینت: دارد |
پاسخنامه: دارد | نوع سوالات: چهار گزینه ای |
این پکیج شامل نمونه سوالات استخدامی وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره) می باشد. تمامی نمونه سوالات دارای پاسخنامه بوده و در قالب فایل PDF تهیه گردیده اند. در صورت وجود هر گونه مشکل لطفا با بخش پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید. |
وصیت نامه امام خمینی (ره)، متنی است الهی-سیاسی که توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نگاشته شده است. این سند، حاوی دیدگاهها و توصیههای ایشان در خصوص مسائل مختلف جامعه، انقلاب اسلامی، حکومت و آرمانهای آن میباشد و به عنوان یک راهنما برای ملت ایران و مسلمانان جهان مطرح است.
این وصیت نامه، به دلیل اهمیت و جایگاه ویژهاش در تبیین مبانی فکری و عملی نظام جمهوری اسلامی، یکی از منابع کلیدی و مهم برای شرکتکنندگان در آزمونهای استخدامی، به ویژه آزمونهای استخدامی وزارت آموزش و پرورش محسوب میشود. مطالعه دقیق این سند برای داوطلبان این آزمونها ضروری است تا با ابعاد مختلف اندیشه سیاسی و دینی امام خمینی (ره) و اهداف انقلاب اسلامی آشنا شوند و بتوانند به سوالات مرتبط پاسخ دهند.
این پکیج شامل نمونه سوالات استخدامی مربوط به وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره) می باشد. پاسخ تمامی سوالات مشخص شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به بخشی از سوالات قرار داده شده است:
در این وصیت نامه، امام خمینی (ره) با تأکید بر اهمیت انقلاب شکوهمند اسلامی به عنوان دستاورد الهی و حاصل فداکاری ملت ایران ، به تبیین رمز بقای انقلاب میپردازند که شامل انگیزه الهی، هدف عالی حکومت اسلامی و وحدت ملت است. ایشان نقش اسلام و حکومت اسلامی را در تأمین سعادت دنیوی و اخروی بشر و مبارزه با ستمگری و فساد برجسته میدانند. همچنین، توطئههای دشمنان برای مأیوس کردن ملت از اسلام و انقلاب، از جمله تبلیغات تفرقهافکن و تلاش برای جدایی دین از سیاست را برحذر میدارند. امام خمینی (ره) ضمن برشمردن افتخارات ملت ایران در پیروی از مذهب جعفری و ائمه معصومین ، به نقش تعیینکننده مردم در صحنههای مختلف فرهنگی، اقتصادی، نظامی و سیاسی اشاره میکنند. ایشان به ستمدیدگان جهان و ملل اسلامی توصیه میکنند که در برابر ابرقدرتها ایستادگی کرده و سرنوشت خود را به دست گیرند. از دیگر نکات مهم، توجه به نقش قوای مسلح، دانشگاهها و مراکز تعلیم و تربیت و رسانهها در حفظ انقلاب و مقابله با نفوذ بیگانگان است. ایشان همچنین به گروهها و جریانهای مختلف سیاسی توصیه کرده و آنها را به وحدت و حرکت در مسیر اسلام دعوت میکنند.
وصیت نامه شامل توصیههای مهمی به مسئولان و نهادهای مختلف کشور نیز میشود. امام خمینی (ره) بر تعهد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به اسلام و مصالح کشور ، اهمیت حضور روحانیت و مراجع در صحنه جامعه ، ضرورت جلوگیری از نفوذ عناصر فاسد در مراکز تصمیمگیری ، و نقش شورای نگهبان در پاسداری از قوانین اسلامی و قانون اساسی تأکید دارند. ایشان همچنین مسئولیت همگان، از مراجع و علما تا بازاری و کارگر، در تعیین سرنوشت کشور و اسلام را یادآور میشوند. در ادامه، به مسائل مهمی چون قضاوت و لزوم تصدی آن توسط افراد متعهد و صاحبنظر ، ضرورت نظاممند کردن حوزههای علمیه و حفظ فقه سنتی ، و اهمیت اصلاح و مراقبت از قوه مجریه و وزارتخانهها اشاره میکنند. در بخش دیگری، به نقش وزارت خارجه در حفظ استقلال و منافع کشور و بهبود روابط با کشورهای اسلامی و همچنین وظیفه وزارت ارشاد در تبلیغ حق و معرفی چهره واقعی جمهوری اسلامی میپردازند. امام خمینی (ره) در این سند با تبیین نگاه اسلام به مقوله سرمایهداری و کمونیسم، بر رژیم اقتصادی معتدل اسلامی تأکید کرده و رسیدگی به حال محرومان و مستضعفان را مورد سفارش قرار میدهند. ایشان همچنین خطاب به روحانیون و کسانی که با نظام مخالفت میکنند، نصیحت کرده و آنها را به توبه و حمایت از جمهوری اسلامی دعوت مینمایند. در پایان، با تأکید بر آرمان توحید و حرکت در راه انبیا، ملت ایران را به خودشناسی، خودکفایی و استقلال فرا میخوانند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.